EXTRA: Carin Bergdahl lämnar Boden Handboll direkt

Carin Bergdahl. Foto: Mats Engfors Fotograpics Boden.

Trotjänaren Carin Bergdahl bryter kontraktet med Boden Handboll med omedelbar verkan och lämnar nu klubben mitt i säsongen.

ANNONS

I förra veckan rapporterade vi om konflikten i Boden Handboll. Carin Bergdahl hade gått ut med kritik i en krönika i lokaltidningen Extra som följdes upp med en intervju i NSD. Bodens huvudtränare Per Johansson var inte jättenöjd:

– Tomma tunnor skramlar tyvärr alltid mest. Carins berättelse är fylld med så mycket lögner att jag inte ens underkastar mig att kommentera dem, sa han till Norrbottenskuriren.

– Carin vill straffa mig med sina uppdiktade historier som helt saknar verklighetsgrund. Men i själva verket pissar hon på klubben, övriga spelare och sätter den längsta kniven hon kunde hitta i ryggen på hela verksamheten.

Nu meddelar Boden Handboll att Carin Bergdahl lämnar klubben med omedelbar verkan. Kontraktet är avslutat och sportchefen Mikael Carlsson säger till NSD:

– Det är trist att det händer. Vi är överens om att bästa vägen att gå är att avsluta kontraktet. Det är bägges synpunkter. Vi skiljs åt och har inga åtagande till varandra.

– Vi har inte pratat om framtiden för oss eller för henne. Hon kommer säkert spela handboll någonstans och vi kommer inte ha några synpunkter på det. Om en begäran om övergång kommer så kritar vi på den, säger Carlsson.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here