Emmy Nordmark håller sig till Boden

Emmy Nordmark. Foto (arkiv): Michael Erichsen/Bildbyrån.

Boden Handboll fortsätter att säkra upp stommen för kommande säsong. Under tisdagen meddelade klubben i ett pressmeddelande att Emmy Nordmark förlängt sitt kontrakt.

Nordmark är Bodens bästa problemlösare i passningsväg och avslutsbranschen. I och med det färska ettårsavtalet står det också klart att 29-åringen satsar vidare.

– Jag har väl egentligen vetat om ett bra tag att jag inte är redo att sluta ännu och trivs väldigt bra i klubben och laget. Ska jag vara riktigt ärlig så har det aldrig tidigare känts så här bra som det gör i laget nu. Så jag ser verkligen fram emot att träna hårt i sommar med vår fantastiska fystränare Daniel Söder och ladda för kommande säsong, säger hon till NSD.

Ännu återstår det att se om Norrlands bästa målskytt och tvåan i assistligan spelar i SHE till hösten.

Boden har åtminstone gett sig själva möjligheten att vända den negativa serietrenden mot Eskilstuna Guif i kvalet.

– Jag har varit stensäker på att vi ska fixa det här. Även fast det såg otroligt tungt ut när vi låg sist och var tvungen att vinna de två sista matcherna i grundserien hade jag ändå en känsla av att vi skulle fixa det och nu har vi 2–0 i kvalmatcherna. Vi ska gå in på lördag och bara ösa, säger Nordmark till NSD.