Efter tuffa starten – Boden och Liljestrand går skilda vägar

Patrik Liljestrand. Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN

Boden Handboll är jumbo i SHE efter sju omgångar där laget ännu inte vunnit en enda match. Nu har Boden Handboll och tränaren Patrik Liljestrand beslutat att gå skilda vägar, det skriver klubben i ett pressmeddelande.

Boden Handboll har gått framåt något enormt de senaste åren och satsar mot toppen i svensk handboll. Men säsongsstarten med nye tränaren Patrik Liljestrand har inte blivit vad klubben hade räknat med och därför ageras det nu.

”Boden Handboll IF och Patrik Liljestrand har beslutat att gå skilda vägar. Beslutet är gemensamt och taget med bakgrund av resultatutvecklingen i SHE. Bägge parter hade stora förhoppningar inför denna säsong och besvikelsen över uteblivna framgångar är gemensam. Boden Handboll IF och Patrik Liljestrand har därför fattat detta beslut och tackat varandra för den tid som varit,” skriver klubben i pressmeddelandet.

Klubben jobbar nu för att hitta Liljestrands ersättare – under tiden kommer Kenneth Harlin att ta över ansvaret. Det återstår att se om Boden tar fart igen efter tränarbytet. Nästa match är borta mot Kungälv på söndag.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here