Avslöjar: Jennie Linnéll tränar med Lugi

Jennie Linnéll. Foto: Claus Meyer

Lugi har stora skadeproblem i truppen och saknar bland andra Hannah Flodman och Julia Olsson just nu. Tidigare idag skrev vi på Handbollskanalen om att Lugi värvar Islands landslagsmålvakt – vi har dessutom uppgifter på att Jennie Linnéll tränar med klubben.
– Jag kan bekräfta att jag har tränat med Lugi, säger Linnéll till Handbollskanalen.

Lugis skadeproblem är rejäla. På målvaktssidan är Isabella Mouratidou skadad och därför har Lugi nu värvat isländska landslagsmålvakten Hafdís Renötudóttirs från Fram. Dessutom har Clara Lerby skadat knät och blir borta en längre tid, samtidigt som såväl Julia Olsson som Hannah Flodman saknades i senaste matchen mot Kristianstad HK.

Det är ingen hemlighet att Lugi vill förstärka truppen och enligt Handbollskanalens uppgifter ska Jennie Linnéll alltså ha tränat med laget, något hon själv kommenterar så här till HK:

– Jag kan bekräfta att jag har tränat med Lugi.

Mer än så vill den nu 31-åriga profilen inte säga. Linnéll skadade sitt knä allvarligt för ett par år sedan och efter förra säsongen gick kontraktet ut med Skuru IK. Sedan dess har Linnéll gått klubblös, men nu kan det alltså vara aktuellt med en comeback för mittnian.