Asli Iskit lämnar Kristianstad – flyttar hem till Turkiet

Asli Iskit. Foto: Line Skaugrud Landevik, Bildbyrån

Att den turkiska stjärnan Asli Iskit flyttar från Kristianstad är klart sedan tidigare. Nu är det även klart att Iskit flyttar hem till Turkiet och spel i Kastamonu, det rapporterar den turkiska klubben.

ANNONS

Främst var det bråket kring jobbsituationen utanför handbollsplanen som spolierade relationen. Iskit ville inte jobba samtidigt som KHK:s ansträngda ekonomi krävde att hon gjorde det. Det i sin tur ledde till att skyttedrottningen och KHK gick skilda vägar. Nu leder hennes väg tillbaka till Turkiet.

Kastamonu Municipality GSK är ett av de europeiska lag som ansökt om Champions League-plats nästa säsong. Laget kom till semifinal i EHF-cupen föregående säsong där de förlorade mot vinnarna Craiova. De förlorade även den turkiska cup-finalen mot Polatli och missade ligavinsten, som de vann året innan. Kanske kan Iskit vara den saknade pusselbiten

Föregående säsong i SHE gjorde 24-åringen 142 mål och slutade på tredjeplats i skytteligan. Året före blev det 114 mål, så mål kan hon göra. Innan Asli Iskit kom till Kristianstad för två år sedan spelade hon i turkiska Muratpasa.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here