SEHA League: Vardar körde över Celje

Luka Cindric, RK Vardar Skopje. Foto: Seha-Liga

SEHA League är alltid intressant och kvällens tre matcher bjöd på underhållning, dramatik och, som vanligt, fantastisk stämning.

ANNONS

Kvällens första match var den mellan Nexe och Meshkov Brest. Åttondeplacerade Nexe mot trean Brest. Och det syntes. Meshkov var överläget från start till slut och vann med 29–19. Stor matchvinnare för Meshkov Brest var Ivan Pesic som med 16 räddningar såg till att frälsa bortalaget.

Den andra matchen för kvällen blev betydligt jämnare. Zagreb tog emot Metalurg Skopje och där blev det väldigt dramatiskt. Zagreb vann med 30–28 men det var jämnt hela vägen. Tack vare segern behåller Zagreb andraplatsen i serien medan Metalurg Skopje halkar efter topplagen ytterligare på sin sjundeplats.

Den hetaste matchen under tisdagskvällen var ändå den mellan Vardar och Celje. Seriesuveränen Vardar mot fyran Celje. Även om Vardar så klart är ett bättre lag än Celje fanns det ändå en liten känsla före match att det skulle kunna bli jämnt. Så blev det inte. Vardar hade avgjort matchen redan i första halvlek då man hade ledningen med 20–10.

I den andra bevakade man och höll undan och vann med 35–27.

ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here