Luka Cindric inför helgens finalspel: ”Alla förväntar sig att vi ska vinna”

Senaste vinnaren RK Vardar. Foto: Angela Grewe, @angieee11

Det regerande mästarlaget Vardar Skopje kliver in i helgens Final4 som klara favoriter till titeln i SEHA League. Luka Cindric menar att laget kan hantera pressen i en intervju med handball-world.news

Luka Cindric har återigen varit en tongivande spelare i Vardar Skopje den här säsongen. Den kroatiska spelfördelaren, som dessutom var en nyckelfigur i EM-turneringen tidigare i år, går in i helgens finalspel i SEHA League med väldigt gott självförtroende.

Vardar Skopje är nämligen regerande mästare och är av allt att döma favoriter till att knipa titeln även i år. Enligt Luka Cindric är laget väldigt vana vid att hantera den typen av press och ser nu fram emot att spela helgens Final4.

– Vi är glada att vi får spela så viktiga matcher inför våra hemmasupportrar. Alla förväntar sig att vi ska vinna titeln och det kommer att bli spännande. Final4 är alltid kittlande, men det är en mycket bra försmak på vad som väntar i Champions League, säger Luka Cindric till handball-world.news.

Vardar Skopje är stora favoriter inför semifinalen mot Meshkov Brest, men Luka Cindric betonar att det inte kommer att bli enkelt. Någon risk för underskattning ska inte finnas.

– Det är en välkänd rival och det kommer inte att bli enkelt då det är ett fantastiskt lag, fortsätter han.

Klicka här för att läsa mer om helgens finalspel i SEHA League!