Uppsala skaffar nya tränare efter turbulenta säsongen

Uppsala HK åkte ur division 1. Nu bygger man om inför nästa säsong.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

UHK hade ett riktigt tufft år i ettan den gångna säsongen. Förutom de sportsliga misslyckandena stack två av lagets bästa spelare lämnade och huvudtränaren fick lämna sin post. skriver Upsala Nya Tidning. 

Tränarsysslan övertas istället av Upplandsprofilen Anders Olsson. Den nye huvudtränaren har tidigare coachat Vallentuna, Spårvägen och Skånela, startat upp Storvreta HK och arbetat som domare. Nu är han däremot redo att återvända till rollen som huvudtränare.

Till sin hjälp kommer Anders ha Johan Hansson som varit spelande tränare i Upsala IF herrlag under föregående säsong och nu vill starta upp sin tränarkarriär på allvar, skriver klubben i ett pressmeddelande.

Även på ungdomssidan roteras det bland ledarna. Ungdomslaget/Juniorlaget kommer nästa säsong ledas av Tom Öster, Peter Orre och Michael Östh, alla med förflutet i UHK.

Man har verkligen sett om sitt eget hus i Uppsala som kommer att spela med damlag i division 2 och division 3, samt ett juniorlag i seriespel och ungdoms-SM, skriver klubben.

 

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here