Tävlingschefen slutar på Svenska Handbollsförbundet

Krister Broman och Ralf Lundberg. Foto: Roger Siemund/Japhifre

I dag, fredag, gör Svenska Handbollsförbundets tävlingschef Ralf Lundberg sin sista dag. Han har främst arbetat med domar- och tävlingsfrågor.

ANNONS

Det händer saker på Svenska Handbollsförbundet. Den här veckan blev den sista på jobbet som tävlingschef för Ralf Lundberg, som efter 14 år i organisationen nu lämnar densamma. Sedan 2003 har han primärt arbetat med domar- och tävlingsfrågor hos Svenska Handbollsförbundet.

– Hans stora engagemang och kompetens har varit en starkt bidragande orsak till utvecklingen inom berörda områden. Ralf har också fått mycket uppskattning för sin höga servicenivå. Hans kunskaper och erfarenhet inom tävlingsområdet har gjort att han engagerats i såväl stora mästerskap på hemmaplan som EM och VM samt landskamper. Vi tackar Ralf för ett fantastiskt jobb, skriver Svenska Handbollsförbundet på sin hemsida.

I samband med att Ralf Lundberg avslutar sin tid hos förbundet plockas Niklas Axvallen in som domar- och tävlingskonsulent. Efter ett par år hos Stockholms Handbollsförbund tar han nu klivet över till det nationella förbundet och väntas arbete med liknande frågor.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here