Robert Matt ny huvudtränare i Örebro Handboll

Örebro Handboll satsar för att avancera i seriesystemet. Som ett led i det har klubben gjort klart med en ny huvudtränare. Robert Matt hämtas in från Guifs damlag, det skriver klubben i ett pressmeddelande.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Örebro Handboll har precis lagt en rätt tuff säsong bakom sig. Laget klarade sig visserligen kvar i division 2, men det krävdes ett nervigt kval. Nästa säsong satsar klubben vidare med Robert Matt som ny huvudtränare.

– Vi är så glada att Robert har valt att komma till oss som huvudtränare. Vi ser framemot ett gott och långsiktigt samarbete där vi får en stabil och bra grund att stå på inom ÖSK Handboll herrar. Vi har en rolig resa framför oss och vi ser verkligen fram emot att Robert är med på den, säger Göran Nyqvist vice ordförande för ÖSK handboll herrar i ett pressmeddelande.

Robert Matts senaste tränaruppdrag var för Eskilstuna Guifs damlag. Nu blir det alltså en flytt till Örebro istället.

– Det känns väldigt spännande att komma till Örebro och ÖSK Handboll herrar. Det är en klubb med stora ambitioner och en tydlig vision. De har haft det tuff under en tid men har verkligen en stark vilja och stora möjligheter att komma långt, det kan ta kort eller lång tid, men tillsammans ska vi sätta Örebro på handbollskartan igen, säger Matt i pressmeddelandet.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here