Partille Cup får kulturfestival

Foto: Daniel Stiller / Bildbyrån

I år introducerar Partille sin egen kulturfestival – Culture Festival. Som en hyllning till alla samlade nationaliteter kommer ett särskilt område på Heden Center bjuda på allt från boliviansk dans till brasiliansk kampsport. 

ANNONS

– Och om någon spontant vill uppträda, finns det så klart luckor i programmet och självklart finns chansen att kliva upp på scenen om man känner för det, säger projektledare Hanna Tedbrant i ett pressmeddelande.

Partille Cup med 1200 deltagande lag och 22 000 deltagare från 50 nationer är världens största mötesplats för unga handbollsspelare. Det är inte bara på handbollsplanen som turneringen vill att deltagarna ska mötas – det är även på dansgolvet.

Culture Festival kommer att anordna allt från Kpop, dansskolor, bolivianskt, hip hop, brasiliansk kampsport/dans och poetry slam.

– Dessutom har vi work shops och ger alla besökare möjlighet att skapa sin egen virtual-reality-musik, säger Hanna Tedbrant.

Blir det några kändisar? Frågas i pressmeddelandet.

– Ja, våra partners kommer att utnyttja området och bland annat kommer EM 2020 att exponera några riktiga handbollsprofiler.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here