Lindesberg mot publikrekord i division 4

LIF Lindesbergs mannar i division 4. Foto: LIF Lindesberg

Division 4 en fredagkväll i skymundan? LIF Lindesberg har ett läckert arrangemang för att skapa fest och slå publikrekord. – Jag skulle inte bli chockad om det kommer tusen personer för att se på matchen, säger Ricky Axarp Nordahl till NA.

Ettan tar emot tvåan den 1 februari, Lindesberg möter VästeråsIrsta. Men det sportsliga får stå åt sidan när ortens handbollsentusiaster driver intresset.

– I laget har vi åldrar födda från år 2001 och äldst är född 1976. Evenemanget bygger helt på spelarnas eget engagemang och det har fått gensvar. Det kommer vara kul för besökarna att se gamla spelare stå i biljettkassan eller att sälja korv, säger Axarp Nordahl till tidningen.

Arenan är redo med motsvarande arrangemang som klubbens allsvenska lag ordnar vid varje hemmamatch. Med en del bonusaktiviteter och förmånen att se lokal handboll-adel som bröderna Bååk (Joakim, Johan och Niklas) i aktion på planen hoppas klubbchefen på en kväll som ger eko – även utanför Bergslagskommunen.

– Att få någon av sporterna i Lindesberg att sticka ut och göra det genom att försöka slå publikrekordet. Något officiellt publikrekord inom handboll för division fyra inte finns i Sverige, säger han till NA.

Länk: Stor entusiasm när Lif vill slå publikrekord i Arenan: ”Folk har sålt sina teaterbiljetter för att kunna gå”