Kärra ställer in Handbollscampen – erbjuder pengarna tillbaka

Foto: MATHIAS BERGELD / BILDBYRÅN

Det blir ingen Handbollscampen den 15-18 juni på grund av Coronaviruset, det meddelar Kärra HF på sin hemsida. Föreningen erbjuder pengarna tillbaka till de som redan anmält sig.

Meningen var att upp till 100 flickor och pojkar födda mellan 2005-2010 skulle delta i lägret Handbollscampen arrangerat av Kärra HF i sommar. Men som med så mycket annat så ställs aktiviteterna in på grund av Coronaviruset.

”Vi måste tyvärr meddela att Handbollscampen 15-18 juni 2020 blir inställd pga nuvarande omständigheter med Covid-19. Vi är så klart väldigt ledsna över det och hoppas att ni har förståelse för rådande omständigheter. Ni som har betalat och anmält er kommer få alla pengarna tillbaka.”, skriver klubben på hemsidan.

Handbollscampen har arrangerats i flera omgångar med mängder av profilerade spelare som instruktörer, som bland andra Kristian Bliznac, Jesper Konradsson, Daniela Gustin och Filippa Idéhn.

Föreningen har hållit hoppet uppe in i det sista men har alltså tagit beslutet att ställa in lägret. På sin hemsida skriver Kärra att man ska kontakta ekonomiavdelningen via mail om man vill ha sina pengar tillbaka.