Hanna Fogelström klar som gäst till Handbollskväll

Foto: Bildbyrån

Mot sin vilja tvingades Hanna Fogelström avsluta spelarkarriären i förtid på grund av knäskador. Nu har hon etablerat sig som både expert i TV och manager för Sveriges bästa klubblag på damsidan. Fogelström gästar nu Handbollskväll där hon berättar mer om sin nya karriär och hur hon tror framtidens handbollen ser ut.

68 A-landskamper, EM-brons, sex SM-guld, proffs i franska ligan, spel i OS, VM och EM. Hanna Fogelström hade en lysande spelarkarriär innan tre korsbandsskador satte stopp för spel. Att släppa handbollen är det dock inte tal om, nu gör hon karriär både som TV-expert och framför allt som manager för IK Sävehof.

Handbollskanalen och Göteborg Cup kan nu stolt presentera Fogelström som först på gästlistan när Handbollskväll arrangeras den 8 september. Det blir en lördagkväll med skön loungekänsla i på fina Lindholmen Street Food Market i Göteborg med flera handbollsprofiler som gäster, ett prestigefyllt quiz samt god mat och dryck.

Hanna Fogelström ser nu handbollen ur ett nytt perspektiv och tillsammans med konferencier Emil Schälin blir det ett intressant samtal att följa. Hur tar man sig framåt efter stora skadebesvär? Hur spelas framtidens handboll? Vad ser hon nu som hon inte såg som spelare?

Entré, mat och en dryck ingår i gästkorten för Göteborg Cup men vi kommer givetvis även se till att alla handbollsintresserade får chansen att hänga på. Ta en trevlig lördagkväll med kompisgänget, käka street food i en härlig miljö och njut att gött handbollstugg.

Handbollskväll

Datum: Lördagen 8 september
Tid: ca 18-23
Plats: Lindholmen Street Food Market, Göteborg
Biljetter: Ingår i gästkort för Göteborg Cup – för övriga sker biljettsläpp i augusti
Konferencier: Emil Schälin
Gäster: Hanna Fogelström, fler gäster presenteras inom kort

Se till att anmäla era lag till Göteborg Cup för den perfekta kombinationen av matcher, gött häng och cupkänsla. Här är länk till event på Facebook så ni kan lägga in det i era kalendrar samt bjuda in vänner och bekanta som kan vara intresserade:

LÄNK: Handbollskväll på Facebook

Spela minst 4 matcher – alla i samma arena

Den 7-9 september 2018 spelas cupen i klassiska Lundbystrand i Göteborg som har hela fem spelplaner i samma arena. Alla lag utlovas 4-7 matcher så det är ett perfekt tillfälle att svetsa ihop laget och få lite matcher i benen inför seriestarten som brukar vara i slutet av september. Cupen gäller för lag i division 1 och nedåt på damsidan samt division 2 och nedåt på herrsidan.

Ifjol deltog lag från både Sverige och Norge

I 2017 års upplaga deltog lag från både Västergötland, Skåne, Värmland och Bohuslän samt lag från Norge. Ambitionen är att växa ytterligare i år och locka lag från andra delar av landet samt från våra nordiska grannar. Allt för att skapa en härlig handbollsfest i Göteborg i september.

Anmälda lag just nu i damklassen (13 lag)
Rygge (Norge)
Alingsås HK
Tveter HK (Norge)
IFK Kristianstad
OV Helsingborg
Önnerediterna
ÖHK Göteborg
H65 Höör (utvecklingslag)
Trelleborg HBK
Teie (Norge)
Kv IK Sport 1
Kv IK Sport 2
Torslanda HK

Anmälda lag i herrklassen (14 lag)
Önnerediterna
Särökometerna
Skara HK
IK Nord
KFUM Trollhättan
HK Varberg 09
Kuststadens HK
GIK Wasaiterna
IFK Hammarö
Ale HF
HK Lidköping
Lysekils HK
Stenungsunds HK
Eslövs HF

Mer information om cupen:

LÄNK: Göteborg Cup 2018

Länk till anmälan:

LÄNK: Anmälan

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here