Handbollslandslaget i nytt avtal med Scandic – nu väntar satsning på yngre domare

Mirza Kurtagic och Mattias Wetterwik. Foto: Carl Sandin, Bildbyrån

Scandic och Svenska Handbollslandslaget AB har samarbetat under många år – nu har parterna kommit överens om ett nytt avtal där bland annat en initierad satsning på yngre domare ingår.

– Svensk Handboll har under många år varit en strategiskt viktig partner för oss på Scandic. Vi har gemensamt utvecklat rättighetsinnehållet för att hjälpa handbollen och samtidigt spegla våra kunders förväntan på att vi gör goda insatser och fortsätter vara en positiv samhällskraft, säger Rickard Forsberg, sponsoransvarig för Scandic Hotels i Sverige till Handbollslandslaget.se.

Scandic har tidigare satsat på landslagsverksamheten, USM och elitdomarna, men i det nya avtalet tillkommer alltså en satsning på framtidens domare. Scandic kommer att införa mentorsträffar för unga domare i samband med seniorlandslagens landskamper och även presentera olika filminitiativ för att belysa domarens roll.

– Att Scandic nu hjälper Svensk Handboll med olika projekt riktat mot unga domare ger oss möjligheten att intensifiera det viktiga arbetet med att rekrytera, utbilda och stödja unga individer som vill vara handbollsdomare säger Stefan Lövgren, vd för Svenska Handbollslandslaget AB till Handbollslandslaget.se.

LÄNK: Fokus på domarna i nya avtalet med Scandic

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here