Gustav Sjölin gör comeback – i HK Ankaret

Gustav Sjölin. Foto: Lars-Erik Nilsson

22-årige vänstersexan Gustav Sjölin har registrerat en övergång från LUGI HF till HK Ankaret.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Deadline day kallas det på fotbollsspråk, sista dagen då transferfönstret är öppet. Idag är det 15 februari och sista dagen för övergångar i handbollens värld. Något HK Ankaret utnyttjade.

De leder Division 2 Södra och förstärker nu truppen med fin kvalitet och rutin. Den förre LUGI-spelaren Gustav Sjölin är nämligen klar för klubben och gör comeback på handbollsplanen.

22-åringen slutade i somras efter att kontraktet med LUGI löpte ut och skulle satsa på studierna. Han hade då gjort 37 matcher och 70 mål i Elitserien och ansluter till Bjärred-klubben med 27 mål i EHF Cupen i bagaget.

Vi på Handbollskanalen gillar detta skarpt. 22 år är alldeles för ungt för att sluta spela handboll. Då är det bättre att hitta en lagom nivå som passar de ambitioner man har för stunden. Viktigt att vi håller igång så många handbollsspelare som möjligt i landet och här får vi även en kvalitetshöjning på köpet i division 2.

Nu hoppas vi få höra att Sjölin drar med sig sina gamla lagkamrater Albin Tingsvall och Jonathan Leijonberg till träningarna ett par gånger i veckan.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here