EXTRA: Knorrvarning – Pierre Thorsson gör comeback

Pierre Thorsson, Sverige - Jugoslavien VM 1999. Foto: Bildbyrån

Det blir som vanligt profiltätt i Trim-SM och HIF Karlskrona ställer i vår upp med ett lag där Pierre Thorsson, Mirsad Pecikoza och Markus Sandström ingår.

ANNONS

Trim-SM spelas den 11-12 maj i Göteborg och anmälan öppnade förra veckan. Genast rasslade det till och lag som Café Lillan (regerande mästare på herrsidan), Borlänge HK och HP Tibro anmälde sig blixtsnabbt. Nu bekräftar också HIF Karlskrona att de ställer upp med ett lag i herrklassen och det blir mycket profiltätt.

Som ett led i att Hästö IF firar 80 år skickar de nämligen ett härligt gäng lirare som underhållit oss länge både på internationell och lokal nivå. Vad sägs om den här spelarlistan, där fler namn tillkommer framöver:

Jens Olander (mv)
Niklas Samuelsson (mv)
Pierre Thorsson
Mirsad Pecikoza
Markus Sandström
Christoffer Sevestedt
Ola Karlsson
Nicklas Martinsson
Henrik Reiz
Martin Svensson

– Vi har inte stängt dörren för Tobias Karlsson, säger Jens Olander till klubbens hemsida.

Café Lillan vann herrklassen och ÖHK Göteborg tog hem SM-guldet på damsidan 2017. Sedan tidigare har också den svenske förbundskaptenen Henrik Signell uttryckt ”Jag kommer!” angående Trim-SM 2018 så vi hoppas verkligen få se ett Sävehof/Sävedalen i anmälningslistan.

Trim-SM 2018 spelas i ÖHK Hallen i Göteborg den 11-12 maj och spelas för lirare över 35 år. I år får man alltså som yngst vara född 1983. Mer information hittar ni på Svenska Handbollsförbundets hemsida:

LÄNK: Trim-SM 2018

Vi på Handbollskanalen tar gärna emot trupplistor från de olika lagen, maila info@handbollskanalen.se

ANNONS
Annonslänk: Se alla matcher från Handbollsligan och utvalda matcher från SHE med C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here