Division 2-laget Gökstens BK har gjort klart med ny tränare

Gökstens BKs damlag. Foto: Gökstens BK

När Nicklas Älgekrans bytte uppdrag för att i stället ta över som tränare i Guif till kommande säsong så var platsen som huvudtränare för Eskilstunalaget i division 2 ÖSV södra vakant.

Det blir Västeråsaren Ali Baloch som får ta över ansvaret för dam- och juniorlagen i Göksten, skriver Eskilstunakuriren på sin hemsida. Laget som på damsidan kom trea i tidigare nämnd division. Ali Baloch har en bakgrund som mångårig spelare på elitnivå i bland andra småländska Alstermo och i västmanländska VästeråsIrsta. Därtill har han tränat diverse lag i och kring Västerås. Vid sin sida kommer han ha den assisterande tränaren Tina Stockenberg.

– Jag är snart 35 år. Född och uppvuxen i Västerås, där jag sedan fyra år tillbaka är bosatt igen efter ett antal års äventyr söderut med plugg och handboll på elitnivå, beskriver han sig på Gökstens Facebooksida.

Han skriver att han ser fram emot att få utveckla duktiga handbollspelare i Göksten. Han skriver därtill också i inlägget på Facebooksidan att han gjort landskamper i beachhandboll i Pakistans färger, med en bronspeng från Asian Games som bästa skalp.