Bashkim Gashi och Jesper Jakobsson till ÖSK Handboll

Bashkim Gashi och Jesper Jakobsson bär ÖSK-tröjan 2019/20. Foto: ÖSK Handboll.

Med tre färska nyförvärv ställer ÖSK Handboll in siktet högre än vårens negativa kval. Division två-laget har bland annat besökt Lindesberg med god förtjänst i spelartruppen.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Allsvensk rutin i form av Bashkim Gashi och Jesper Jakobsson ska hjälpa ÖSK Handboll en högre nivå. Gashi lämnar LIF Lindesberg efter åtta säsonger och tar sitt omställningsspel från vänsterkanten några mil söderut.

Jesper Jakobsson återbördas samtidigt till ÖSK. Högernian hann likafullt bli en klippa under sju år med Lindesberg med starka avslut och en god blick för att få med lagkamraterna till fina möjligheter.

– Med de här två starka värvningarna tillsammans med övriga värvningar är vi övertygade om att vi kommer att kämpa i toppen av serien kommande säsong, säger Göran Nyqvist i ÖSK Handboll till klubbens hemsida.

I dagarna har ÖSK också fått klart med högersexan Olle Ivarsson Hamberg för kommande säsong.

I IFK Nyköpings färger vann han skytteligan för två år sedan och var en bärande kraft för avancemanget till division 1. Nu finns Ivarsson Hamberg i Örebro för studier och mycket tid kring handbollsplanen.

Länk: Två tunga nyförvärv till Sportklubben!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here