23 anmälda seniorlag i Göteborg Cup redan nu – Tidaholm, Celtic och Hallstahammar är med

Foto: VIktor Ljungström

I september spelas Göteborg Cup med en fin seniorturnering för både herrar och damer. Här har ni anmälningsläget just nu som ser riktigt fint ut.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

13 lag i damklassen och 10 i herrklassen är redan nu anmälda till Göteborg Cup. Det finns alltså några platser kvar att fylla med sköna lag som vill ladda upp perfekt inför säsongsstarten 2019/20. Seniorturneringen spelas i Lundbystrand på 5 planer-i-1-hall helgen den 6-8 september.

I damklassen är regerande mästarna ÖHK Göteborg på plats för att försvara sin titel från ifjol. Ett par norska inslag är också roligt att se. Där till bra geografisk spridning med lag från både Skåne, Stockholm, Östergötland, Västergötland.

På herrsidan är ju storsatsningen Backa HK monsterfavorit att ta hem guldet i år. Än så länge saknas fjolårets vinnare Eslöv så det återstår att se om de kommer in med en anmälan. Roligt med ett par lag från östra sidan av Vättern med både Hallstahammar och Sannadal i startfältet.

Anmälan sker via denna länk:

LÄNK: Anmälan Göteborg Cup

Damer
Redbergslids IK
Alingsås HK
H65 Höör
HK Rygge (Norge)
Önnerediterna
Teie (Norge)
Skara HF U
ÖHK Göteborg
Kv IK Sport 1
Kv IK Sport 2
NKIK
IFK Tumba
OV Helsingborg

Herrar
Önnerediterna
Sannadals SK
Särökometernas HK
Hallstahammar SK HK
IK Celtic
IK Nord
Backa HK
IF HV Tidaholm


 

Denna artikel är del i ett samarbetsavtal mellan Handbollskanalen och Göteborg Cup. Vill du veta mer? Maila info@handbollskanalen.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here