Spartak Moskvas segersvit bruten

Vasiliy Filippov, Spartak Moskva Bild: Spartak Moskva

Vasiliy Filippovs Spartak Moskva har fått en fin start på säsongen men efter 6 raka vinster tog det stopp.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Spartak Moskva har inför årets säsong gjort en storsatsning för att kunna utmana segertåget Chekhovskie Medvedi om Superligaguldet. Spartak har fått en bra start på säsongen och fram till senaste matchen har de som ensamt lag gått obesegrade fram i ligan.

I bortamatchen mot mittenlaget SKIF Krasnodar bröts den fina sviten. Slutsiffrorna blev 25-22. Spartaks tränare Vasiliy Filippov var efter matchen besviken och talade om ett misslyckat anfallsspel. Han passade även på att berömma Krasnodars 20-årige målvakt Denis Zabolotin.

Även SKIFs tränare Oleg Kuleshov verkar nöjd med sin målvakt och talar om honom som en ogenomtränglig vägg. I en intervju på SKIFs egen hemsida är Kuleshov uppenbart glad och berättar att för ett ungt lag som hans så betyder en seger som denna mer än bara 2 poäng på kontot. Känslan av att få slå ett topplag är mycket viktigare.

Spartak ligger nu på andra plats i tabellen med en match mindre spelad än ledande Sankt Petersburg, och på fredag har de chans att kliva upp i serieledning när de tar emot SGAU-Saratov.

Länk till förbundets hemsida med tabell:
https://rushandball.ru/competitions

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here