Serbiska storstjärnan blir borta i ett halvår

Dragana Cvijic fångar in Jamina Roberts i EM-kvalet i våras. Foto: Sebastian Lamotte/Bildbyrån.

Serbien och CSM Bukarests mittsexgigant Dragana Cvijic kommer att vara borta från handbollen i sex månader framöver, meddelar hon på sin Instagram. Anledningen till frånvaron är att den 29-årige stjärnan behövt operera sitt skadade vänsterknä.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Dragana Cvijic har dragits med känningar av skadan ända sedan januari, rapporterar bland andra rumänska Sport Blic. Och nu gick det inte längre. Stjärnan själv hade förhoppningar om att få spela Bukarets retur i Champions League-kvartsfinalen mot Metz. Istället blev det operation i Danmark.

29-åringen är med sina 184 centimeter och dryga 93 kilo en stor och svår spelare att flytta runt därinne på linjen. Och hon är instrumental i spelet för sitt CSM Bukarest, både framåt och bakåt. Cvijic har dessutom vunnit Champions League två gånger med Buducnost och gjort över 90 landskamper för Serbien. Så det är ett tungt avbräck för både klubb, landslag och spelare det kommande halvåret.

Men stjärnan själv verkar hålla modet uppe, i alla fall på Instagram, där hon har lagt upp bilder med leende läppar och tummen upp. Vi får hoppas på en oväntat snabb återkomst så att en får se Cvijic säregna spelstil på plan snart igen.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here