Fler namn till CSKA Moskva – målgörare från Basjkortostan

Jekaterina Bobina, Ufa-Alisa Foto: Ufa-Alisa

I veckan uppdagades det att CSKA Moskva satsar på handboll, och en rad intressanta spelare har börjat ramla in. Ufa-Alisa uppger nu att lagets bästa målskytt, Jekaterina Bobina, flyttar till Moskva.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Sedan tidigare har vi kunnat placera Julia Markova från Dinamo Sinara och Darja Dmitrieva, Polina Gorsjkova, Polina Vedjochina och Jelena Utkina från Lada i den nybildade Moskva-klubben.

CSKA uppges nu ha knutit ännu ett starkt namn till sig, högernian Jekaterina Bobina från Ufa-Alisa. 22-åriga Bobina har under säsongen varit lagets överlägset bästa målskytt med sina 111 strutar. Ufa-Alisa, hemmahörande i Ufa i den ryska delrepubliken Basjkortostan (eller Basjkirien), har haft en kämpig säsong och slutade i grundserien på plats nummer 11 av 11.

Samtidigt uppges förbundskapten Jevgenij Trefilovs klubb Kuban tappa 8 spelare, däribland landslagsaktuella målvakten Polina Kaplina. Det är inte otänkbart att det på någon av dessa spelares tröjor kommer stå CSKA nästa säsong.

Det sipprar fram mer och mer information om CSKA, trots att klubben inte ens har en hemsida ännu. Det officiella tillkännagivandet uppges vara satt till 20 juni. Handbollskanalen fortsätter till dess hålla ögonen på den spännande utvecklingen i den stora grannen i öst.

CSKA Moskva hittills:
Tränare:
Jan Leslie (?)
Målvakter
Jelena Utkina
V6
Polina Gorsjkova
Julia Markova
V9
Polina Vedjochina
M6

M9
Darja Dmitrieva
H6

H9
Jekaterina Bobina

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here