Sista chansen: Köp Tingvalls bok med rabattkod

Den förre handbollsstjärnan Albin Tingsvall har skrivit en bok om sina upplevelser från karriären. Nu kan Handbollskanalen erbjuda den till specialpris för alla handbollsintresserade.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Vi kör sista rycket med ett fint erbjudande såhär under VM. Albin Tingsvalls omdiskuterade bok ”Allt jag förlorade genom att vinna” kan nu inhandlas till specialpriset 199 kronor + frakt. Det sker i ett samarbete mellan Handbollskanalen och utgivaren Offside Press.

LÄNK: Köp Albin Tingsvalls bok

Klicka er in på länken och uppge HANDBOLLSKANALEN i rutan för rabattkod så dras den automatiskt. Tipsa era handbollsintresserade vänner om boken som beskrivs såhär av Offside Press:

Allt jag förlorade genom att vinna

»Jag var 25 år och världen låg för mina fötter. Jag hade vunnit SM-guld, spelat Champions League, fått proffsanbud från de bästa ligorna i Europa och precis blivit uttagen till EM med landslaget. Då bestämde jag mig för att det fick vara nog.«

Idrott på toppnivå skänker glädje till miljontals fans och drömmar till våra barn. Men det är också en värld av kvävande normer och förbjudna känslor. I Allt jag förlorade genom att vinna skildrar Albin Tingsvall elitidrottens dolda rum.

Vad händer egentligen med en idrottare när drömmen blir vardag?

Vad händer när alla älskar din prestation men glömmer din person?

Och vad händer med människor som från barnsben tränas att aldrig acceptera gränser eller känna efter?

Albin Tingsvall är i dag 30 år och legitimerad psykolog. Med sin öppna berättelse från handbollens högsta höjder och sin djupa kunskap om elitidrottens psykologi har han skapat en av årets mest tänkvärda böcker.

Allt jag förlorade genom att vinna är skriven för alla som är engagerade av och inom idrotten, men också för dig som varje vecka tar ditt drömmande barn i handen och går iväg till träningen.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here