Silly Season på Handbollskanalens redaktion – nu söker vi förstärkning

Handbollskanalen växer och vi söker nu nya skribenter till Sveriges största nyhetssida för handboll.

Gillar du handboll och vill lyfta fram vår fina idrott både i Sverige och världen? Gillar du att vara kreativ genom att skriva? Då kanske du är rätt person för Handbollskanalen!

Vi söker nu nya skribenter till Handbollskanalen då vi siktar ännu högre. Sajten är redan en av de största i världen och vi vill fortsätta utveckla denna plattform.

Vi tappar också en av våra stjärnor till SVT och en annan till lokalpressen. Handbollskanalen har inte bara förmedlat nyheter, debatt och övertramp de senaste åren – vi är också en talangfabrik vad gäller journalister som vill jobba med både nyhetsflöde, intervjuer, reportage samtidigt som chansen finns att vara ute på mästerskap.

Vad vi söker?
Vi söker personer som brinner för handboll och som har förmågan att förmedla nyheter via skrift. Dagens skribenter är både tjejer och killar, män och kvinnor. Åldrarna skiljer från 16 år upp till 60+ (de har slutat räkna!). Passar du in? Sök! Passar du inte in? Sök!

Arbetet sker från valfri plats och är flexibelt under dagen och kvällen.

Vad får man då ut av att vara skribent på Handbollskanalen?
Ersättning enligt överenskommelse, ett dagsarvode per arbetsdag på redaktionen. Vi erbjuder en flexibel lösning som medger flera parallella uppdrag.

Rent konkret kan man också få ut detta:

*Var med på plats!
Handbollskanalen är ofta ute på mästerskap, stora finaler och i vardagslunken.

*Utveckla ditt eget skrivande
Skribentegenskaper är eftertraktade inom många branscher och kan man visa upp texter av kvalitet på en stor sida i Sverige har man en bra fördel.

*Få en bra erfarenhet på ditt CV
Att hitta kontaktvägar i branschen och få goda referenser med sig kan leda till andra typer av jobb i branschen. Hos oss får du både skriva, redigera och bildsätta. Bra erfarenheter!

*Nå ut till många
Handbollskanalen är Sveriges största sajt för handboll och också en av världens största.

*Bli handbollsexpert
Det finns idag inte så många personer som har djup inblick i handbollsvärlden. Ta chansen och bli en av de i Sverige med bäst koll på t ex Bundesliga eller damernas Champions League.

*Kontaktnät
Ett ovärderligt kontaktnät ligger och väntar för den som är redo att fördjupa sig i handbollen.

Intresserad?
Skicka ett mail till info@handbollskanalen.se med kort information om dig själv, CV och ambitioner. Vi hör av oss!