Nytt på Handbollskanalen – håll koll på alla övergångar

Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN

Isabella Lundell, från HK 71 till Uppsala HK. Det är den senaste övergången som gjorts mellan två klubbar i svensk handboll och därför är det just Isabella som toppar Handbollskanalens nya funktion – Senaste övergångar.

Alla vill ju ha stenkoll på vilka klubbar som är heta och aktiva på transfermarknaden. Detta är nu möjligt att följa på nära håll när Handbollskanalen lanserar sin nya funktionalitet där vi listar alla övergångar som sker i svensk handboll.

Datan hämtas från Svenskhandboll.se och nu vid lansering koncentrerar vi oss på övergångar som sker inför kommande säsong och därmed är den historiska datan ännu inte så välfylld. Detta är något som vi på sikt planerar att utöka, men för nu hänvisar vi till Svenskhandboll.se för att hitta övergångar gjorda innan 2019-11-22.

Med sökfunktionen kan du söka på namn och/eller klubb. Här tittar vi närmare på att även göra det möjligt att exempelvis söka på årtal samt filtrera på dam- respektive herrspelare.

Listan med övergångar, som du hittar i menyn samt i ”transferkarusellen” en bit ner på förstasidan, är som ni förstår bara i sin linda och vi tar gärna emot förslag på hur den kan utvecklas och förbättras. Detta gäller för övrigt Handbollskanalen som helhet. Vi jobbar ständigt med att förbättra vår produkt och har du tips på vad vi kan göra bättre, förslag på ny funktionalitet eller ämnen som vi bör skriva om så är vi mer än tacksamma om du delar med dig av det.

LÄNK: Kontaktformulär

LÄNK: Senaste övergångar