Koa kommer – kommer du?

Kjell-Ove Andersson. Foto: Nils Jakobsson, Bildbyrån

Sista chansen att anmäla er till Finallunchen som Handbollskanalen arrangerar på torsdag, den 10 maj ett utkast från Scandinavium.

ANNONS

Handbollskanalen bjuder in till lunch på SM-finaldagen den 10 maj i Göteborg. Vi kommer då passa på att erbjuda föreläsningar om sponsring och hur handbollen kan lyckas i sociala medier. Det blir en spännande timme där vi tillsammans med er vill ta kliv framåt och utveckla svensk handboll.

Vi närmar oss nu 30 deltagare där både elit- och breddklubbar finns representerade. Bland de anmälda finns också den rutinerade journalisten Kjell-Ove ”Koa” Andersson samt flera representanter från Svenska Handbollfans. Det blir alltså ett utmärkt tillfälle att lära sig mer och att nätverka med andra i handbolls-Sverige.

Finallunch med Handbollskanalen
Plats: Scandic Opalen, Engelbrektsgatan 73, Göteborg
Tid: 11.30-12.30 (damfinalen startar 13.45)
Kostnad: Vi bjuder er på lunchwrap och föreläsningar i toppklass
Målgrupp: Ansvarar du för sponsring eller kommunikation i en handbollsförening är du varmt välkommen på vårt seminarie, oavsett om du är anställd som klubbchef, marknadschef, medieansvarig eller om du jobbar ideellt med samma frågor, t ex som styrelseledamot, i en arbetsgrupp eller bara som engagerad eldsjäl.

Program
Så blir din förening bättre på sponsring
Magnus Berglund. Foto: Linus Hallsénius

Magnus Berglund är en av landets ledande rådgivare när det gäller sponsring och arbetar med flera av de största varumärkena som strateg och sponsringsrådgivare. Han har under flera år samlat sina bästa och mest praktiska råd till föreningar om sponsring och marknadsföring. Under finallunchen delar Magnus med sig av sina tips och svarar på frågor om hur Du kan göra för att få fler sponsorer till din förening.

Magnus Berglund bloggar också om sponsring och event hos Dagens Media. Han är en mycket uppskattad föreläsare och samarbetar med bland andra Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna.

10 tips om hur din förening når ut med sin kommunikation
Foto: Angela Grewe

Pressmeddelanden, hemsidor, nyhetsbrev, sociala medier, video, podcasts m.m. Möjligheterna för svenska handbollsklubbar att kommunicera sina nyheter har nog aldrig varit fler, men ändå är det många som är frustrerade över svårigheterna att tränga igenom nyhetsbruset. Oskar Mattelin och Jimmy Grandin från Handbollskanalen ger under seminariets andra del handfasta tips och konkreta råd om hur din förening kan nå ut ännu bättre med den externa kommunikationen.

Johan Sjökvist från Handbollskanalen kommer fungera som konferencier och moderera frågor från publiken under lunchen.

Promenad till SM-finalen och anmälningsinformation

Föredragen inklusive frågestund tar ungefär en timme, därefter finns det tid för mingel och diskussion innan det är dags att gå över till Scandinavium och första matchstarten.

Anmälan

Seminariet är helt kostnadsfritt – vi bjuder på både kunskap och lunchwrap. Om du anmäler dig och får förhinder så vill vi att du hör av dig, annars behöver vi ta ut en administrativ avgift om 150 kr. Typ som en walk-over-avgift.

Varmt välkomna önskar vi företrädare från alla intresserade handbollsklubbar i Sverige.

ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here