Handbollskanalen fortsätter växa – nu över 30 000 följare

Sveriges största plattform för handbollsnyheter och det nylanserade Matchcenter fortsätter växa i sociala medier. Nu har Handbollskanalen över 30 000 följare på Facebook, Instagram och Twitter.

Vi är glada att berätta att Sveriges, och faktiskt en av världens, största nyhetssajter för handboll klivit upp ytterligare en nivå. I augusti passerade 30 000 följare totalt i våra sociala medier:

Facebook: 16 271

Instagram: 8 781

Twitter: 5 277

Totalt: 30 329

Som ni ser har det redan hunnit rusa vidare i rask takt mot 40 000 och följarskaran växer fortsatt stadigt med flera hundra varje vecka. I förra veckan lanserade vi Matchcenter där ni hittar tabeller, resultat och spelscheman från det svenska seriesystemet – något som kommer locka ännu fler!

Otroligt roligt med så många som vill hänga med i vad som sker i handbollens värld. Det är viktigt att visa att det är många som bryr sig, så att de som bestämmer över vad som ska visas på TV, skrivas om i tidningar och läggas pengar på förstår att handbollen är mer intressant än vad de kanske tidigare har haft kännedom om.

Så fortsätt sprida vetskapen om Handbollskanalen hos era vänner och bekanta. Ju fler vi är, desto starkare blir vi!