Över 500 har gjort enkäten – ta chansen du med!

Handbollskanalen har lanserat sin stora läsarenkät där vi vill samla in dina åsikter om hur vi utvecklar Handbollskanalen framåt.

I september 2015 öppnade vi upp dörrarna till Handbollskanalen – Sveriges största sajt för handbollsnyheter. Ett rejält lyft för svensk handboll där många fler nu dagligen följer vad som händer runt om i världen och en plattform för att diskutera aktuella frågor.

Nu vill vi ta nästa steg. Tillsammans med er.

Vi vill fortsätta resan och utveckla den här plattformen för att få svensk handboll att lyfta ytterligare. För att göra det behöver vi era åsikter, tankar, idéer och synpunkter. Vi har ögon och öron öppna – låt oss nu höra från er!

Vi har skapat en enkel och snygg läsarenkät där vi kan samla in allt ni tänkt om svensk handboll och Handbollskanalens utveckling. Genom att delta är du med och förändrar Handbollskanalen till att bli ännu bättre.

Över 500 handbollsintresserade har redan deltagit och lämnat sina önskemål om vad de vill läsa mer om på HK. Du kan, om du vill, vara anonym och vi uppskattar att det tar mellan 5 och 10 minuter att genomföra enkäten.

LÄNK: Läsarenkät Handbollskanalen

Tipsa alla ni känner inom handbollen att fylla i enkäten så vi får så många svar som möjligt. Då blir också slutresultatet det bästa.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here