Över 3 miljoner sidvisningar på Handbollskanalen

Malin Larsson. Arkivbild. Foto: Viktor Ljungström, www.viktorljungstrom.se

Handbollskanalen slår nya rekord hela tiden och har nu passerat ännu en miljongräns.

Handbollskanalen rör om i mediagrytan och bevisar för de etablerade mediabolagen att det finns en enorm potential i marknadsandelar genom att rapportera om handboll. Vi kan redan se att det börjar röra på sig i rätt riktning med viss ökning av bevakningen men ännu är det lång väg att vandra.

Så länge ser vi på Handbollskanalen till att stimulera det intresse som finns ute i vårat avlånga land. Vi har haft sajten upp i nästan exakt 6 månader och har redan haft över 3 000 000 sidvisningnar.

3 miljoner!

Det är alltså 3 miljoner gånger som våra artiklar har lästs och handbollen har fått spridning. En otrolig siffra och våra kurvor pekar fortsatt brant uppåt så det är bara en tidsfråga innan vi krossar nya nivåer.

Nu har 364 000 unika besökare från hela världen läst om handboll på Handbollskanalen där Sverige såklart dominerar men vi har även stora trogna grupper i Finland och Norge, otroligt roligt!

En annan intressant statistikuppgift är att 40 % av våra besökare är äldre än 35 år. Många har annars svårt att lyckas locka både ungdomar och vuxna, men här har vi hittat en bra nivå där vi kan samlas gemensamt över generationsgränserna. Häftigt!