Norska landslagsstjärnan är gravid – pausar från handbollen

Camilla Herrem. Foto: IHF/Stéphane Pillaud

Camilla Herrem, som var en viktig del av det norska landslag som tog silver i VM-turneringen i Tyskland, är gravid och kommer därmed att pausa sin handbollskarriär under vårsäsongen.

ANNONS

Glada nyheter från grannlandet när Camilla Herrem, norsk landslagsstjärna och viktig kugge i det norska landslag som nyligen bärgade ett VM-silver, i veckan meddelat att hon är gravid. Barnet är beräknat till den 1 juli.

Camilla Herrem själv bekräftar nu att det inte blir mer spel under vårsäsongen, utan fokus ligger på att ta hand om kroppen under graviditeten. Samtidigt bekräftar hon för norska TV2 Sport att ambitionen är att komma tillbaka till handsbollsplanen så fort som möjligt. 31-åringen spelar numera i den norska ligan.

– Jag är färdigspelad för den här säsongen, men jag ska tillbaka igen. Jag ska fortast möjligt tillbaka till jobbet, säger hon till TV2 Sport.

Förhoppningen är att göra som lagkamraten Heide Løke. Hon födde sin son i slutet av juni månad, men var ändå tillgänglig till VM-turneringen i december månad. Camilla Herrem menar på att hon hoppas göra något liknande.

– OS i Tokyo 2020 är fortfarande drömmen. Det har inte förändrats, förtydligar hon.

 

ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here