Tackade nej till EM – nu ber Strlek om förlåtelse

Manuel Strlek. Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN

Manuel Strlek tackade nej till landslaget och missade EM. Enligt Handball-Planet har kantstjärnan skickat ett brev till det kroatiska handbollförbundet där han ber om förlåtelse.

Manuel Strlek har varit en av världens bästa kantspelare i många år och naturligtvis en av nyckelspelarna i Kroatien. Men i det senaste mästerskapet saknades Strlek då han tackat nej till att delta.

Strleks beslut att tacka nej togs inte emot väl av förbundet som bestämde sig för att nu får det räcka, Strlek kommer inte att spela i landslaget mer. Uppenbarligen är det något som har fått Veszprem-spelaren på andra tankar, nu har han nämligen skickat ett brev till förbundet där han ber om förlåtelse.

”Med det här brevet ber jag förbundet att tänka om vad gäller deras beslut att förbjuda mig att spela i landslaget. Jag är redo att ställa upp för landslaget,” skriver Strlek i brevet.

Kroatien tog sig som bekant hela vägen till EM-final där det blev förlust mot Spanien. Nu återstår det att se om Strlek kommer att tas tillbaka till landslaget eller ej.

LÄNK: Manuel Strlek asks Federation to forgive him