Ta Officiella Handbolls-EM-tåget till Göteborg och heja fram Sverige i gruppspelet

Foto: Ludvig Thunman, Bildbyrån

I samarbete med SJ

Biljetterna till Handbolls-EM går åt som smör i solsken och snart är det enbart TV-soffan som gäller om man vill kunna se det svenska landslagets matcher. En möjlighet som fortfarande finns kvar är att åka med på det officiella Handbolls-EM-tåget som SJ och Handbolls-EM 2020 kör från Stockholm till Göteborg.

Under gruppspelet i Scandinavium kommer SJ som officiell resepartner till Handbolls-EM 2020 att köra ett tåg fullt av supportrar till Sveriges två första gruppspelsmatcher mot Schweiz och Slovenien, fredag den 10:e respektive söndag den 12:e januari.

Tåget lämnar Sockholms central vid lunchtid fredag 10 januari (exakt tid meddelas när Trafikverket planerat klart) och kör via Katrineholm och Skövde till Göteborg. Tåget ankommer runt kl 16-tiden, vilket är i god tid för Sveriges matchstart mot Schweiz kl 20:30.

På söndagen den 12 januari går tåget tillbaka efter Sveriges andra match mot Slovenien vid 21-tiden. Tåget ankommer till Stockholm natten mot måndag c:a kl 01.

Har du redan köpt matchbiljetter kan du åka med SJ officiella Handbolls-EM-tåg till ett fast pris på 600 kr för en tur- och retur-biljett (det är samma pris oavsett om man åker enkel resa eller tur-och-retur). Har du vare sig tågbiljett eller matchbiljetter så finns två alternativ:

Alternativ 1: En matchdag från 750 kr, inklusive tågresa
Alternativ 2: Två matchdagar från 1.200 kr, inklusive tågresa

Det är fri placering på tåget och bistro finns som vanligt i vagn 4. Det är inte tillåtet med medhavd alkohol.

Räkna med hög stämning på officiella Handbolls-EM-tåget med många fans som vill träna hejaramsor!

Mer information om hur du köper biljett till officiella EM-tåget och till gruppspelsmatcherna finns på den här länken:

Länk: För mer information och bokning klicka här!