Smygsläpp av biljetter till EM-kvalet i Linköping

Foto: J Crosnier
Sveriges herrar kan få möjlighet att säkra EM-biljetten i Saab Arena i Linköping den 6 maj när Ryssland kommer på besök. Det officiella biljettsläppet till kvalmatchen är 24 februari, men ett begränsat antal biljetter finns till försäljning redan i dag, skriver svenskhandboll.se på sin hemsida.

Succéspelet i Frankrike-VM har givit mersmak på det svenska handbollsintresset och trycket på biljetter till vårens EM-kval har varit stort. Därför släpps i dag 500 biljetter till mötet med Ryssland i Saab Arena i Linköping den 6 maj på Ticketmaster.se/event/458051. Resterande biljetter släpps den 24 februari.

– Det finns ett genuint handbollsintresse i Östergötland, det vet jag själv från ungdomsåren där vi gick många tuffa matcher mot lag som Linköpings Lejon, Ljungsbro, Malmslätt och Mantorp. Den här gången blir det ännu tuffare motstånd i form av Ryssland och jag hoppas att publiken sluter upp och hejar fram oss till två viktiga poäng i kampen om en EM-plats, säger förbundskaptenen Kristján Andrésson som har en bakgrund i HK Eskil och Eskilstuna Guif.

EM spelas i Kroatien i januari 2018 och de två bästa lagen från gruppen, som förutom Sverige och Ryssland består av Montenegro och Slovakien, kvalar in. Sverige inledde kvalet på bästa sätt genom segrar mot Montenegro och Slovakien. Dagarna före matchen i Linköping möter Sverige Ryssland på rysk mark.

Länk till hela artikeln: http://www.svenskhandboll.se/Landslag/Landslagsnyheter/TjuvstartpabiljettslapptillEM-kvalet/