Sloveniens tränare Vujovic vägrade engelska och sågade domarna

Veselin Vujović. Foto: EPA/Maciej Kulczynski POLAND OUT

Det var en het, som vanligt, Veselin Vujović efter hans Slovenien förlorade rysaren mot Makedonien med 24-25. På presskonferens efteråt vägrade han att svara på engelska och slängde galla över domarparet.

ANNONS

Veselin Vujović har ett fantastiskt CV som sträcker sig över decennier i den europeiska topphandbollen. Där finns OS-guld och VM-guld och ligatitlar och vad du än kommer på. Sen har serben också en mindre smickrande lista med rapporterade hårtorkar och till och med fysiskt våld mot spelare, så väl egna som motståndarnas. I går var det istället en verbal attack, riktad mot EHF och domarparet efter förlusten mot Makedonien.

— Jag har inget emot Makedoniens spelare och fans, jag vet hur mycket det här betyder för dem. Jag kan bara skylla mig själv, jag är 56 år gammal och kan inte handbollsreglerna. Jag förstår att handboll inte spelas för åskådarna utan för gentlemän som bestämmer vad och hur. I 90 procent av fallen vet jag inte vad de två rumänerna (domarna) höll på med. Om folk från EHF dömer likadant kommer jag behöva jobba med något annat, som gruvdrift till exempel, och det skulle vara lättare än att fortsätta coacha under de här omständigheterna, sa Vujović efter matchen enligt kroatiska Vijesti.

ANNONS
Annonslänk: Se alla matcher från Handbollsligan och utvalda matcher från SHE med C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here