RYKTE: Nebojsa Simic byter landslag till Qatar?

Nebojsa Simic. Foto: IFK Kristianstad

Just nu spekuleras det vilt kring vilket landslag IFK Kristianstads målvakt Nebojsa Simic ska representera. Både Handball-planet.com och Hballtransfers.com skriver att Simic varit i Qatar – kanske för att diskutera en övergång till deras landslag.

Som bekant så har Simic legat i konflikt med Montenegros tidigare förbundskaptenen Ljubomir Obradović och nobbade därför landslagsspel mellan 2014 och 2016. Först nu i januari gjorde han comeback för Montenegro då de hade en ny förbundskapten i form av Dragan Dukic. Historien tog för några dagar sedan en ny vändning när Simic återigen tackade nej till spel i Montenegros landslag.

Makedonien, Slovenien och Qatar har av olika medier pekats ut som de hetaste kandidaterna till att ”värva” Simic och kompisen Vuko Borozan som också valt att avsluta landslagskarriären i Montenegro.

Ryktena kring Qatar späds nu på när ex-montenegrinen Zarko Markovic, som sedan 2015 spelar för Qatar, publicerade en bild på Instagram. På bilden, som är tagen i Doha, återfinns bl.a. Markovic, Simic och Borozan.