PLAY: Jannick Green om Danmarks tuffa läge

Danmark måste förlita sig på att ett redan huvudrundaklart Island besegrar Ungern – annars är de regerande världsmästarna utslagna redan i det första gruppspelet. Jannick Green kommenterar det tuffa utgångsläget till Handbollskanalen.

– Det är inte alls trevligt, säger han.

– Vi har det inte i egna händer och får hoppas på att Island gärna vill vinna och få två poäng med sig till huvudrundan, fortsätter Green efter ännu en oväntad poängförlust.

Danmark förlorade mot Island och såg ut att förlora även mot Ungern, men på slutet ordnade danskarna upp det tillräckligt för att få en poäng med sig.

Den poängen kan så klart bli viktig, men den räcker inte för att danskarna ska ha det i egna händer inför den sista gruppspelsomgången. Allt lever vidare, med en obehaglig vetskap.

Island, som redan är klart för huvudrundan, måste besegra Ungern om Danmark ska kunna nå huvudrundan och inte stå för ett praktfiasko. Danmark måste i sin tur besegra Ryssland, men det lär danskarna klara av utan problem.

Handbollskanalen fick en pratstund med målvakten Jannick Green efter matchen, han kommenterar matchen mot Ungern och det tuffa utgångsläget i spelaren ovan.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here