PLAY: ATG Handbolls-EM-studion inför Polen-matchen ikväll kl 18.00

I samarbete med ATG

Programledare Kajsa Gustafsson och handbollsexperterna Mattias ”Zacke” Zachrisson och Mikaela Mässing var nöjda med att Sverige vann mot Ryssland. Men det finns ännu mer att ta av!

Zacke är fortfarande inte helt nöjd, han tycker att det finns mer att ta av i anfallsspelet. Visserligen skärpte man upp målvaktsspelet och fick med kanterna, men Zacke tycker fortfarande att spelet 6 mot 5 måste bli bättre.

Reporter Amanda Alm intervjuade Oscar Bergendahl efter matchen och han berättade att det kändes skönt att vinna den viktiga matchen. Med kort uppladdning till nästa match är det bara äta, sova och sedan på det igen.

Handbollsexpert Mikaela Mässing tror inte att det är svårt att ladda om till den nya matchen för Sverige, som ju vann på torsdagen. Polen som släppte in 42 mål mot Norge och dessutom spelade den sena matchen på torsdagen har det nog tuffare tror Mikaela. Hon tänker att Sverige kan straffa Polen rejält om de fortsätter göra så många tekniska fel som tidigare.

Zacke säger att det inte är samma gamla Polen som tidigare, hans speltips är att Sverige kommer att göra många mål och att det blir över 56 mål totalt i matchen – 34-26 tippar Zacke