Per Carlén vill se Kim Andersson i VM-truppen

Kim Andersson. Foto: Avdo Bilkanovic, Bildbyrån

Senare under dagen presenteras den svenska VM-truppen som ska göra succé i Danmark/Tyskland. Legendaren Per Carlén hoppas att Kim Andersson tas ut, det berättar han för Expressen.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

– Han har väl slutat i landslaget minst tre gånger. Men är han frisk är han en startspelare, säger Carlén till Expressen.

Kristján Andrésson presenterar VM-truppen idag klockan 17:00 i TV3:s sändning och Per Carlén hoppas att Kim Andersson ska vara med. Högernian har dominerat Handbollsligan under hösten och visat att han fortfarande håller högsta klass.

– I mina ögon går han in i förstauppställningen. Inget ont om Albin Lagergren. Jag har sett honom i Magdeburg, han gör det bra. Och tidigare HK Malmöspelaren Linus Persson (nu i Parislaget Ivry) trycker på bakom. Men spelar Kim som han gjort den här hösten går han rakt in, säger Carlén till Expressen.

När truppen skulle tas ut till EHF Euro Cup i oktober ryktades det om att Andersson skulle vara med, men då saknades YIF-spelaren. Kanske är han med den här gången istället – runt 17:00 har vi svaret.

LÄNK: Ex-kaptenen hoppas: ”Kim till VM-truppen”

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here