Missa inte – digital handbollsfest inleder säsongen

Staffan Olsson, från EM-finalen i Globen 2002. Foto: Bildbyrån

Säsongen närmar sig med stormsteg och imorgon drar Handbollslandslaget igång med en digital guldfest på Handbollslandslagets Facebooksida samt på Solidsport.com.

Imorgon fredag klockan 11.30 drar sändningen igång på Handbollslandslagets Facebooksida samt på Solidsport.com. Tittarna bjuds då på en timmes handbollssnack med bland annat framtidstankar och taktikanalyser.

På plats är Henrik Johnsson som intervjuar bland andra Hanna Fogelström, landslagsansvarig, samt Svenska Handbollförbundets generalsekreterare Robert Wedberg.

Utöver det är det tänkt att hemligheterna ska komma fram kring hur EM-guldet spelades hem för 18 år sedan.

– Handbollsvåren 2020 blev inte vad någon av oss hade tänkt. Kval ställdes in, mästerskap sköts upp och vi fick inte chansen att kora några svenska mästare. Nu startar vi upp säsongen 2020/21 och det är dags att slipa på framtidens taktik. Vi vill i stället för att blicka tillbaka på en avbruten säsong, hitta inspiration ännu längre tillbaka. Det gör vi genom att ta avstamp i EM-guldet 2002 och guldfesten – där vi hoppas att du vill vara med och fira, säger Stefan Lövgren, vd för Svenska Handbollslandslaget, i ett pressmeddelande.