Här är den nya VM-låten

I januari spelas herrarnas VM i Sverige och Polen. Nu är den officiella VM-låten här. Det är den polska sångerskan Alicja Szemplińska sjunger låten ”Stick Together”.

VM arrangeras av Sverige och Polen och den officiella VM-låten har skapats av en polsk-svensk duo. “Stick Together” skapades av den svenska producenten Joakim Buddee och låtskrivaren Jade Ell. Den framförs av den polska sångerskan Alicja Szemplińska.

– “Stick Together” handlar om den styrka som finns i oss och att vi tillsammans kan göra allt, uppnå framgång och vinna, säger Alicja Szemplińska på handbollslandslagets hemsida och fortsätter:

– Jag skulle önska att den här låten stärker handbollsspelarna. Jag vet hur mycket tid, hängivenhet och hårt arbete det krävs för att förbereda sig för ett sådant här mästerskap och jag beundrar verkligen alla som ska spela på polska och svenska handbollsplaner i januari.

Mer om låten kan du läsa här. Värdstäderna för handbolls-VM 2023 är Katowice, Kraków, Płock och Gdańsk i Polen samt Göteborg, Jönköping, Kristianstad, Malmö och Stockholm i Sverige.

Länk: ”Stick together” officiell låt för handbolls-VM 2023!