Glädjebeskedet: Elohim Prandi har återvänt hem

Elohim Prandi. Photo: BILDBYRÅN

Efter en hemsk knivattack under nyårsnatten har den drabbade Elohim Prandi fått återvända hem, detta meddelar Paris Saint-Germain på deras hemsida. Efter att ha avslutat sin observationsperiod kan Prandi äntligen få bege sig hemåt för att vila några dagar, innan återhämtningsprogrammet startas. 

Den hemska händelsen som till en början inte skulle påverka EM-mästerskapet slutade efter diskussion och läkarrådgivning tyvärr i en inställd EM-resa för Prandi. I ett skadedrabbat Frankrike hade Prandi kunnat göra skillnad och bidra till något stort för landslaget, men viktigast av allt är att han mår bra trots omständigheterna.

Det som väntar nu för PSG-spelaren är att vila några dagar, därefter kommer hans klubblag att hjälpa Prandi att följa ett individuellt återhämtningsprogram. Man beräknar att hans återkomst till tävling kommer att ta några veckor, detta meddelar PSG.

I pressmeddelandet vill även klubben tacka all vård- och sjukhuspersonal som tagit hand om Elohim Prandi de senaste tio dagarna.

Länk: pressmeddelande från PSG