EXTRA: Simic nobbar landslaget – missar match mot Sverige

Nebojsa Simic, IFK Kristianstad. Foto: IFK Kristianstad

IFK Kristianstads färgstarka målvakt Nebojsa Simic nobbar landslaget i Montenegro.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Den 3 november spelar Sveriges herrlandslag ett spännande EM-kval mot Montenegro i Lund. Gästernas förbundskapten Ljubomir Obradović har nu fått ett tungt bakslag i förberedelserna då landets målvaktsstjärna nobbar landslaget.

Det handlar om IFK Kristianstads profil Nebojsa Simic som nu slår tillbaka mot Ljubomir Obradović som tidigare inte tagit med Simic. När nu Obradović ändå ringde Simic för att vara fick han nobben.

Simic säger i ett pressmeddelande att han haft ett långt samtal med Obradović där de diskuterat många frågor men att de till slut ändå inte kunde komma överens. Han kommer där med inte vara med framöver men önskar ändå landslaget lycka till.

Montenegros landslagsmålvakter är Rade Mijatović (Tatabanya, Ungern) och Mile Mijušković (Maribor, Slovenien). Två erfarna målvakter men inte i närheten av den högstanivå Simic visat i Champions League och i Handbollsligan.

Simic var med i landslaget under VM 2013 och EM 2014 med Zoran Kastratović som förbundskapten och hans egen far Goran som målvaktstränare. Efter EM 2014 blev det kaotiskt i laget och Kastratović ersattes med Obradović. Simic var då med i VM-kvalet sommaren 2014 mot Vitryssland men sedan dess är det alltså inte aktuellt längre.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here