330 personer går gratis på Sverige–Spanien – tack vare fint samarbete

Jim Gottfridsson. Foto: Ludvig Thunman, Bildbyrån

Den 24 oktober möter är det dags för en repris på EM-finalen då Sverige tar emot Spanien i Malmö Arena. Då får runt 330 personer, som vanligtvis inte skulle ha möjlighet att se handboll i världsklass, biljetter till matchen. Detta tack vare ett samarbete mellan Sparbanken Skåne och Svensk Handboll, det skriver Handbollslandslaget.se.

– Det känns alltid bra när visioner och ledord omsätts i konkreta uttag. Detta är inte första gången Sparbanken Skåne gör en sådan här sak och det lär heller inte vara den sista då långsiktighet präglar det samarbetet vi har med dem. Det är ett samarbete med så många vinnare, vilket gör mig stolt, säger Stefan Lövgren, vd för Svenska Handbollslandslaget AB till Handbollslandslaget.se.

Under våren 2017 inledde Handbollslandslaget och Sparbanken Skåne ett samarbete där ett av målen var att göra handboll mer tillgänglig för barn och ungdomar som normalt inte har tillträde till sporten. Det passar så klart bra med Svensk Handbolls vision om Handboll för alla.

Nu väljer Sparbanken Skåne att köpa matchbiljetter till runt 330 barn, ungdomar och föräldrar, som annars inte hade kunnat se Sverige–Spanien.

– Det är glädjande att vi kan ge så många möjlighet att se på handboll i världsklass. Vi har under lång tid varit en stor partner till skånsk handboll och kommer att fortsätta vara det och när vi utökat samarbetet och involverat landslaget har vi fått ännu större möjligheter att göra skillnad och lyfta handbollen både lokalt och nationellt, säger Marcus Nilsson, Chef Marknad & Försäljning på Sparbanken Skåne till Handbollslandslaget.se.

LÄNK: Ett samarbete med många vinnare