Sverige tar emot EM-finalisten Ryssland i mars

Filippa Idéhn och Anna Lagerquist. Foto: Ludvig Thunman, Bildbyrån

Boka in den 22-23 mars, då är det dags för det svenska damlandslaget att spela handboll igen. Och det är inte vilka som helst som kommer på besök. Till Esklistuna och Norrköping kommer de regerande OS-mästarna och EM-silvermedaljörerna Ryssland.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Den 22 mars i Stiga Sports Arena i Eskilstuna kommer Sverige att spela mot det den nygamla stornationen Ryssland i en träningsmatch. Dagen efter kommer Sverige och Ryssland att drabba samman igen, då i Himmelstalundshallen i Norrköping.

– Vi möter ett av världens bästa lag och får möjlighet att testa nya spelare, vilket ska bli väldigt roligt och intressant. Vi siktar mot VM i Japan i december och behöver spela ihop laget inför kvalet mot Slovakien i sommar, säger förbundskaptenen Henrik Signell på Handbollslandslaget.se

Sverige har chans att lufta spelare som står och knackar på den gula porten. Och redan klart är att Sverige kommer få klara sig utan några av sina mest färgstarka spelare i Johanna Westberg, Bella Gulldén, Loui Sand och Daniela Gustin. Så det är fritt fram för nästa våg att visa bekänna färg.

Sverige – Ryssland:
22 mars – 20:00, Stiga Sports Arena, Eskilstuna
23 mars – 16:00 Himmelstalundshallen, Norrköping

Biljetter finns att köpa här handboll.ebiljett.nu

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here