Signells tankar inför kvällens match

Henrik Signell. Foto: Germany 2017/Marco Wolf

18.00 ikväll är det dags för avkast i Sveriges match mot Argentina. En match där Sverige borde plocka ytterligare 2 poäng. Henrik Signell vill dock inte ta ut segern i förskott.

ANNONS

Sverige inledde VM med en förlust mot Polen men har efter det två raka segrar. I matchen mot Tjeckien såg det ett tag mörkt ut för Sverige, men de vände matchen och vann. Ikväll möter de Argentina som ligger sist i gruppen.

– Vi kanske också har råd att vila någon som fått gott om speltid. Det blir ett jättebra läge för oss att jobba vidare med det som vi vill förbättra och kanske ge lite andra spelare förtroende för att de ska lyfta, säger Henrik Signell till DN.

Sverige har haft det tungt bakåt men förbättrade det under matchen i tisdags. I den andra halvleken mot Tjeckien fick man nämligen se ett sammansvetsat försvarsspel. Framåt gjorde de dessutom snabba och enkla mål för att komma tillbaka efter den första halvleken. Trots bra förutsättningar inför kvällens match vill Signell inte ta ut någon seger i förskott.

– Vi tar inget för givet men det är klart att vi känner att vi har en väldigt bra chans.

– Vi vet att de kollektivt sett spelar en ganska europeisk handboll men deras spelare är kanske lite mer irrationella och inte så disciplinerade i alla lägen vilket kan vara både en för- och nackdel för det gör de oförutsägbara.

Läs hela artikeln här. 

Klockan 18.00 är det avkast. Matchen sänds live på Kanal 5 samt Eurosport Player.

LÄNK: Dagens TV-guide i VM. 

ANNONS
Annonslänk: Se alla matcher från Handbollsligan och utvalda matcher från SHE med C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here