Isabelle Gulldén är gravid: ”Vi är förstås jätteglada”

Isabelle Gulldén och Sabina Jacobsen. Foto: Germany 2017/Marco Wolf

Sveriges stjärna Isabelle Gulldén kommer med ett glatt besked – hon och Linus Persson väntar en son till mitten av juli. ”En fantastisk känsla”, säger hon på Handbollslandslaget.se

Tanken var Bella Gulldén skulle återvända till franska Brest för spel efter julledigheten men hon har inte spelat någon handboll sedan Sveriges EM i Frankrike i december på grund av ”personliga” anledningar. Nu avslöjar stjärnan att det kommer att dröja ett tag till med spel – för det väntas en ny person till världen i mitten av juli.

– Det var en väldigt positiv överraskning och vi är förstås jätteglada, säger Gulldén på Handbollslandslaget.se

Stjärnan var gravid under EM-turneringen och väntar alltså en son till mitten av juli med blivande maken Linus Persson. Att det är en stor lycka för den blivande familjen, och att Sverige kommer att välsignas med stjärnstoftat handbolls-DNA (PS. du får bli vad du vill, pojken) är klart. Vad det innebär för den fortsatta karriären återstår att se, men hon har 1+1 års kontrakt kvar med Brest efter säsongen och det låter positivt på Gulldén själv.

– Det är förstås svårt att säga vad som kommer att hända, men jag hoppas att det här förlänger min karriär. Kroppen känns sliten nu och behöver nog en paus från handbollen, men min tanke och förhoppning är absolut att jag ska spela handboll igen, säger hon på Handbollslandslaget och fortsätter.

– Men just nu är mitt fokus på det här och det är omöjligt att säga i dag om ett eventuellt VM i december kan bli aktuellt. Jag sätter inga såna mål än, utan det får i så fall bli en bonus.