EXTRA: Handbollskanalen öppnar upp VM-sajten

Ulrika Toft Hansen & Sabina Jacobsen. Foto: Ingrid Anderson-Jensen, www.nordlyset-fotografie.com

VM 2017 spelas i Tyskland och Handbollskanalen ger er allt ni behöver på vår speciella VM-sajt.

På fredag drar handbolls-VM för damer i Tyskland igång och vi på Handbollskanalen satsar hårdare än någonsin. Vi kommer ha vår reporter Ola Selby på plats under hela mästerskapet hela vägen fram till finalen. Detta firar vi med att idag lansera vår VM-sajt där du kommer att kunna följa hela mästerskapet.

På VM-sajten kommer vi bland annat att bjuda på:

Nyheter
Handbollskanalen kommer att bevaka hela mästerskapet och serva dig med nyheter om matcherna, lagen, spelarna och hela cirkusen runt omkring. Följ med oss så får ni full koll på allt som händer på vägen fram till finalen i Hamburg den 17 december.

Spelschema och tabeller
Ha stenkoll på vilka matcher som spelas och hur det ser ut i de olika grupperna.

TV-guide
Känns det rörigt med vilka kanaler som sänder och hur ni ser VM? Ingen fara, Handbollskanalen kommer guida er rätt så ni inte riskerar att missa några roliga matcher.

Statistik
Visst är det alltid lika roligt att grotta ner sig i statistik? Handbollskanalen kommer se till att ni har koll!

Spelorterna
Fördjupa dina kunskaper i tysk geografi och handbollskultur. Handbollskanalen har grävt fram all information du behöver om orter som Trier och Bietigheim.

Vi har designat VM-sajten så att den fungerar precis lika bra i en telefon, läsplatta och dator. Lägg till som favorit under VM så den bara är några klick bort.

www.handbollskanalen.se/vm2017 är direktlänken som gäller. Nu hejar vi fram Sverige till nästa framgång!