Nytt rekord på Handbollskanalen – 0 läsare!

Don Quijote i klassisk strid mot en väderkvarn.

Bland alla populära artiklar finns det en som inte haft en enda nyfiken läsare på hela dagen.

ANNONS

Handbollskanalen arbetar hårt för att erbjuda ett varierat utbud av artiklar från världens alla hörn, alla nivåer. Vi finns här inte bara för att rapportera om de senaste händelserna utan också för att utbilda er och bredda er kunskap om handboll.

I en värld full av klickhets känns det bra att kunna erbjuda en sajt där vi inte söker skandaler, skapar konflikter som inte finns eller på andra sätt sänker nivån till där många andra medier finns idag. Handbollskanalen strävar efter rolig och allmänbildande läsning där vi även ger utrymme för kritik, nyansering och utveckling.

Vi tror på att bygga förtroende på lång sikt både hos läsare, annonsörer, samarbetspartners, sportjournalister och alla andra runt omkring oss.

I denna strävan efter att ge en helhetsbild av handbollsvärlden och erbjuda er läsare en magisk bredd landar vi många gånger på ovanliga platser i världen. I förmiddags rapporterade vi från Golden 4 i Bahrain och såhär vid lunchtid kan vi konstatera ett nytt rekord:

0 läsare

Aldrig tidigare har så få (ingen!) läsare klickat sig in på så många timmar. En handbollsartiklarnas Don Quijote om ni så vill. En underbar artikel som vi hoppas att ni inte läser även om den finns länkad här:

PLAY: Barbar nära final i Bahrain – slog Al Najma

ANNONS

1 kommentar

  1. Det är precis därför jag älskar handbollskanalen.se. Ni skriver om allt. Från svensk elit- och ungdomshandboll till vad som händer i Afrika och Sydamerika. Det är hängivenhet och kärlek till sporten.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here