Handbollskanalen fyller 1 vecka: Tack!

Foto: Viktor Ljungström Viktorljungstrom.se

Det är nu 1 vecka sedan Handbollskanalen lanserades och mottagandet har varit överväldigande!

Handbollskanalen fyller 1 vecka idag kl 18.00. Det har varit en otrolig vecka för oss som jobbar för att skapa Sveriges bästa och största nyhetssida för handboll. Vilket mottagande och intresse!

Här följer lite snabb statistik efter den första veckan:

-Över 120 000 människor har sett Handbollskanalen i sitt flöde på Facebook.
-Hemsidan har haft nästan 16 000 besökare och över 70 000 sidvisningar.
-På sociala medier (Facebook, Instagram och Twitter) har vi snart 6 000 följare totalt.

Ett sensationellt genomslag och även om vi förstod att intresse fanns så har alla ni läsare tagit oss med storm. Hur roligt som helst att så många är intresserade och hjälper till att dela sidan till sina vänner och bekanta i handbollsfamiljen.

Vår målsättning om att bli Sveriges största sajt för handboll är snart redan i hamn. Därefter får väl målet bli att vara störst i Norden, eller hur? Vi har redan Finland med på tåget och hoppas kunna utveckla övriga delar med tiden.

För vi på Handbollskanalen lutar oss inte tillbaka och slappnar av nu. Vi har många saker på gång och hoppas till exempel inom kort sjösätta en Podcast som vi hoppas och tror ni kommer gilla. Vi kommer också behöva er hjälp ute i handbollshallarna framöver, men det återkommer vi till senare i höst.

Handbollskanalen drivs på ideell basis av ett gäng helt fantastiska skribenter och fotografer. De brinner för handboll och vill vara med och dela vår fina sport med andra, med er. Vill du också vara med och bidra? Läs mer om vad det innebär att vara skribent här:

Vill du börja skriva för Handbollskanalen?

Så, nu laddar vi för en vecka med Champions League, med seriepremiär i damernas Elitserie och till helgen drar fantastiska Ungdoms-SM igång. Handbollskanalen kommer såklart ha koll på alltihop, så fortsätt hjälpa till att sprida HK bland era handbollsvänner:

Facebook: Handbollskanalen
Instagram: @handbollskanalen
Twitter: @handbollskanalen

Från oss på Handbollskanalen: TACK!